top of page

Alix Marie

Al Facebook.jpg


Co-fondateur avec dj Kriss du label Da- Traxx Recordings, puis, l’Atelier Electronique

& Smooth Operator


Premier disquaire Indépendant et Techno dans les années 90 à Troyes


Dj et compositeur, il à sorti plusieurs maxis 45T
dont le premier en co-prod avec

DIDIER SINCLAIR
 (Mind Games e.p) sur le label français SERIAL RECORDS
puis par la suite sous d'autres pseudos (Mister @, Orbit one...)

Co-founder with dj Kriss of the Da-Traxx Recordings label, then, the Atelier Electronique & Smooth Operator

 

First Independent and Techno record store in the 90s in Troyes

 

Dj and composer, he released several 45T maxis including the first in co-prod with DIDIER SINCLAIR (Mind Games e.p) on the French label SERIAL RECORDS then later under other aliases (Mister @, Orbit one...)


  Discographie

   •   2022: Tonio 2.3 Immersions  (Alix Marie Modular Mix )  (Da-Traxx ) 

   •   2022: Alix Marie - Zero Gravity  (Da-Traxx ) 

   •   2020 : Loic Lutsen - Darkside Of My Life (Alix Marie Modular Mix) (Smooth Operator)    
   •    2019 : Orbit One - Burnout (Smooth Operator)
   •    2019 : Alix Marie - White Diamond (Compilation des passionés des claviers) CD
   •    2018 : Orbit One - Body Shine (Smooth Operator)
   •    2018 : Rom Garneur - Unter Den Linden (Orbit One Remix) (Smooth Operator)
   •    2016 : Orbit One - Dark Cream (Smooth Operator)
   •    2016 : Roskam Povl Vs Orbit One - Primary activities (Smooth Operator)
   •    2015 : Mateo Relief - Insomnia 303  (Alix Marie Remix) (Yuko Record)
   •    2014 : Dekstrom - Trip To Tokyo (Alix Marie Remix) (Smooth Operator)
   •    2014 : Alix Marie - Why R U Here (sylenth mix) (Smooth operator)
   •    2013 : Dekstrom - Seq (Alix Marie Deep Sea Mix) (Rabbithole Recordings)
   •    2010 : Alix Marie - Music can force (Atelier electronique) Vinyl
   •    2009 : Alix Marie - Infected (Atelier electronique)
   •    2009 : Alix Marie - Pacific avenue (Da-Traxx ) 
   •    2007 : Mister A - you & i (dnb mix) (Da-Traxx ) 
   •    2007 : Orbit one - Feel the drums (Atelier electronique) CD
   •    2005 : Miste A - You & i (Da-Traxx ) 
   •    1999 : Didier sinclair - Mind games EP (Serial records) Vinyl
   •    1999 : @lix - Hypnotism  (Da-Traxx )  Vinyl

      https://www.beatport.com/artist/alix-marie/113415

      https://soundcloud.com/label_smooth_operator

      https://www.youtube.com/@da-traxxrecordings8770

Datraxx Aphazync.png
Garneur@Catalpa.jpg
bottom of page